Ερμού 64 (1ος όροφος), Αθήνα   ·   210 32 58 545
EN EL

fran & lili

Τρόποι πληρωμής

Με χρήση Κάρτας (Πιστωτικής, Χρεωστικής)
Έχετε τη δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών σας με χρήση πιστωτικής κάρτας VISA και MASTERCARD ή χρεωστικής κάρτας VISA ELECTRON. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις prepaid κάρτες VISA και MASTERCARD (ανεξαρτήτως εκδότριας τράπεζας).

Η επιλογή εξόφλησης της παραγγελίας σας με πιστωτική ή χρεωστική ή prepaid κάρτα, ολοκληρώνεται στο site της Eurobank, σε ένα απόλυτα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον από την ίδια την τράπεζα, ώστε να εξασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων της συναλλαγής σας.

Αντικαταβολή
Πληρώνετε για την αγορά σας κατά την παράδοση του προιόντος. Ο courier εισπράττει το ποσό της παραγγελίας σας. Τα μεταφορικά εντός Αττικής είναι δωρεάν ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα έχει μία μικρή έξτρα χρέωση των 4 ευρώ.

Κατάθεση στον λογαριασμό μας
ΦΡΑΝ ΕΝΤ ΛΙΛΙ ΙΚΕ
Eurobank: 0026.0440.06.0200411356
IBAN GR 8702604400000060200411356

Paypal
Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του Paypal (online ασφαλές σύστημα συναλλαγών) όπου μπορείτε να πληρώσετε είτε με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα είτε μέσω του Paypal λογαριασμού σας.

Η διαδικασία πληρωμής μέσω PayPal είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο franandlili.gr.